Facebook tag Hoppa till innehåll

Eldabutiken i Örnsköldsvik

Välkommen till västernorrlands största utställning med allt inom brasvärme.

Med över 80 olika modeller  av Braskaminer, Täljstensugnar, Kakelugnar, Vedspisar, Kassetter i utställningen så garanterar vi er att vi har något för alla. Vi utför installationer av allt vi säljer.

 

Kom och inspireras i vår nybyggda butik i Örnsköldsvik! Du hittar oss bredvid E4:an i Arnäsvall ca 5km norr om Örnsköldsvik.

 

Vi hjälper till med allt inom brasvärme. Installation av kaminer, kassetter, vedspisar, kakelugnar, täljstensugnar, skorstenar, taksäkerhet samt renovering av skorstenar. I vår helhetslösning så ingår kostnadsfria offerter och hembesök samt hjälp med anmälan till kommunen.
I vår butik hittar du produkter från kända leverantörer så som, Jötul, Scanspis, Nordpeis, Termatec, Josefdavidssons, Keddy, Contura, Tulikivi samt skorstenar från NVI, Premodule, Schiedel Permeter.

 

Vi är med. Hela vägen.

Inspiration

Här får du tips och idéer på hur du kan placera en braskamin i ditt hem och inspireras av olika modeller och lösningar.

Produkter

Vi har Sveriges bredaste sortiment från alla ledande leverantörer av eldstäder, skorstenar och tillbehör.

Fråga oss

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om eldstäder och installationer.

Certifierad installatör

Som första och enda organisation i branschen har våra installatörer en yrkescertifiering.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Play ikon

Jøtul

Gjutjärnseldstäder med senaste förbränningstekniken och stort miljöfokus

Se filmen
Play ikon

Låt skorstenen bli kronan på verket

Vi har träffat Näldens Värmeindustri som i över 100 år och 4 generationer har tillverkat plåtprodukter och på senare år fokuserat på modulbaserade ventilationssystem.

Se filmen
Play ikon

ME - Ett personligt designkoncept

Vi tog fram några crazy stommar till Me med glasfot och takhängt exempel som Stian gillade. Vi ville utmana branschen lite och dra den mot arkitektur eller möbeldesign som är lite mer vågat.

Se filmen
Play ikon

Annelie älskar inredning, bra prestanda och grym kvalitet

Läs om Annelie och hennes erfarenheter av att anlita Eldabutiken.

Se filmen