Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Göteborg Mölndal

Välkommen till

Eldabutiken Göteborg Mölndal

Välj som min butik

Eldabutiken i Mölndal ligger söder om Göteborg, i Kållered, i Mölndals kommun. Du tar dig enkelt hit med bil via Kungsleden, men även med kollektivtrafiken. Från Göteborgs Centralstation tar det cirka 25 minuter. Åk med Västtågen 3075, i riktning mot Kungsbacka och kliv av på Kållered station. Sedan är det knappt tio minuters promenad till butiken.

Skorstenspojkarna – en del av Elda

Skorstenspojkarna etablerades år 1988, i Kållered i Mölndals kommun, strax utanför Göteborg. Skorstenspojkarna ingår i samma koncern som byggföretaget Trä & Murkompaniet AB, vilket innebär att det är nära till byggkompetens om det skulle behövas i samband med köp av eldstad. Idag är Skorstenspojkarna även en del av Elda, Sveriges ledande fackhandelskedja inom brasvärme.

Utställning på över 500 m²

Eldabutiken i Mölndal har en stor utställningslokal med över 130 eldstäder för både hemmet och trädgården – vedeldade och kaminer som drivs på bioetanol eller gas. Du hittar också ett noga utvalt sortiment av inredningsprylar och redskap. Det finns alltid ett urval av populära kaminer på lager och övriga eldstäder beställs direkt från tillverkaren. Förutom att butiken erbjuder Sveriges största sortiment av eldstäder erbjuds även produkter inom bygg och solceller.

Boka gärna ett möte i butiken

Välkommen till Eldabutiken i Mölndal. Hos oss får du kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Vi har egna hantverkare, montörer, murare och snickare. Övriga underentreprenörer såsom plåtslagare och takpappläggare tar vi in vid behov. Alla inom Eldabutiken i Mölndal har mångårig erfarenhet av miljöriktig vedeldning och du får kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering till färdig installation. Butiken har en egen Elda-certifierad montör och alla montörer har gedigen kunskap och yrkesstolthet. Inför ditt val av eldstad gör vi gärna ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Öppettider vecka 22
Måndag - Torsdag10:00 - 18:00
Fredag10:00 - 15:00
Lördag10:00 - 14:00
SöndagStängt
Visa fler veckor
Kontaktinformation

Ekenleden 13A

428 36 Kållered

Visa butiken på karta
Butiksansvarig
Bild på Björn Jaresten, Eldabutiken
Björn Jaresten
Eldabutiken i Kållered
Andra Eldabutiker i närheten
ButikÖppet idagKundserviceVisa alla butiker
Eldabutiken KungsbackaStängt0300-385 01
Eldabutiken Göteborg Centrum10:00 - 13:00031-707 30 20
Eldabutiken Alingsås10:00 - 18:00031-270118