Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Karlskrona - Lyckeby

Välkommen till

Eldabutiken Karlskrona - Lyckeby

Välj som min butik
Öppettider vecka 28
Måndag - Söndag Stängt
Visa fler veckor
Kontakt

Järavägen 14

371 50 Karlskrona

Visa butiken på karta

Välkomna in och njut en stund hos oss på Eldabutiken i Karlskrona/Lyckeby. Här hjälper vi dig så fort vi kan, vi lyssnar och tar del av dina önskemål. Vårt mål är att du ska få en bra upplevelse från början till slut av din affär med oss och att hitta din drömeldstad, så ni kan vara nöjda i många år framöver. Vi ses!

Utställning med ledande varumärken

Eldabutiken i Karlskrona/Lyckeby har eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare. Det finns alltid ett urval av populära kaminer på lager och övriga eldstäder i sortimentet beställs direkt från tillverkaren. Du hittar också ett noga utvalt sortiment av inredningsprylar och redskap.

Boka gärna ett möte i butiken

Välkommen till Eldabutiken i Karlskrona/Lyckeby. Hos oss får du kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Alla våra montörer är Elda-certifierade med gedigen kunskap och yrkesstolthet. Inför ditt val av eldstad gör vi, om så krävs, ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Vi hjälper dig från inspiration, tips och råd till installation – boka möte via Kaminkollen.

Eldabutiken i Karlskrona
Andra Eldabutiker i närheten
Butik Öppet idag Kundservice Visa alla butiker
Eldabutiken Kalmar - Öland 10:00 - 15:00 0480-42 08 90
Eldabutiken Sölvesborg Stängt 0705-15 1544
Eldabutiken Växjö 10:00 - 17:00 0470-70 16 25
Eldabutiken Oskarshamn 10:00 - 16:00 0102-120 140