Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Vellinge

Välkommen till

Eldabutiken Vellinge

Välj som min butik

Eldabutiken i Vellinge hittar du bredvid välkända Vellingeblomman. Varmt välkomna till vår trivsamma butik för att se din drömeldstad. Vi eldar i flertalet braskaminer så att du även kan se dem brinna i verkligheten. Fungerar det inte med en vedeldad kamin så har vi även alternativ i form av gaseldstäder samt bioetanolkaminer. Behöver din skorsten renoveras? Här hjälper våra duktiga montörer dig med det. Vårt motto är ”Personlig service och stor kunskap” (med 40 år i branschen).

Utställning med ledande varumärken

Eldabutiken i Vellinge har eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare. Det finns alltid ett urval av populära kaminer på lager och övriga eldstäder i sortimentet beställs direkt från tillverkaren. Du hittar också ett noga utvalt sortiment av inredningsprylar och redskap.

Boka gärna ett möte i butiken

Välkommen till Eldabutiken i Vellinge. Hos oss får du kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Alla våra montörer har gedigen kunskap och yrkesstolthet. Inför ditt val av eldstad gör vi, om så krävs, ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Öppettider vecka 49
Måndag - Torsdag11:00 - 18:00
Fredag10:00 - 16:00
Lördag10:00 - 13:00
SöndagStängt
Visa fler veckor
Kontaktinformation

Falsterbovägen 179

235 91 Vellinge

Visa butiken på karta
Medarbetare
Bild på Johan Olsson, Eldabutiken
Johan Olsson

Säljare

Bild på Peter Olsson, Eldabutiken
Peter Olsson

Säljare

Eldabutiken i Vellinge
Andra Eldabutiker i närheten
ButikÖppet idagKundserviceVisa alla butiker
Eldabutiken Malmö10:00 - 18:00040-29 39 50
Eldabutiken Ängelholm12:00 - 18:000431 - 16300
Eldabutiken SölvesborgStängt0705-15 1544