Facebook tag Hoppa till innehåll

Eldabutiken i Köping

Välkommen till Eldabutiken i Köping, din lokala återförsäljare av eldstäder.

Visste du att vi gör mer än säljer och monterar kaminer och skorstenar?  Vi renoverar och tätar skorstenar eller murar om hela skorstenen om så behövs. Behöver ni hjälp med putsning av murstock eller fasad så fixar vi det också, då flera av våra killar är murare i grunden.

Välkommen in till vår butik där vi bl.a. visar: gjutjärnskaminer, täljstenskaminer, stålkaminer, kakelkaminer, kakelugnar, vedspisar, etanolkaminer, bastu och platsbyggda eldstäder både med och utan värmelagring.

Behöver ni hjälp med att renovera er gamla kakelugn så fixar vi även det.

Eldabutikerna är en unik sammanslutning av specialister inom modern brasvärme, tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme där du som kund får kvalificerad hjälp genom hela processen från planering till färdig installation.

Vi gör kostnadsfria hembesök.

Varmt välkomna!

Inspiration

Här får du tips och idéer på hur du kan placera en braskamin i ditt hem och inspireras av olika modeller och lösningar.

Produkter

Vi har Sveriges bredaste sortiment från alla ledande leverantörer av eldstäder, skorstenar och tillbehör.

Fråga oss

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om eldstäder och installationer.

Badrum / Tvättstuga

Behöver ni hjälp med renovering av badrum eller tvättstuga i kakel och klinkers? Välkomna in i butiken eller kontakta oss på 0221-19190 eller koping@eldabutiken.se så berättar vi mer.

Skorstensrenovering

Behöver ni hjälp med renovering av skorstenen? Vi renoverar och tätar kanalerna med slang eller bruk, beroende på behovet, behöver den muras om ovan tak så löser vi även det. Välkomna in i butiken eller kontakta oss på 0221-19190 alternativt koping@eldabutiken.se så berättar vi mer.

Certifierad installatör

Som första och enda organisation i branschen har våra installatörer en yrkescertifiering.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Stärkelsefabriken - ett unikt husprojekt

Läs om hur Gustav förvandlar stärkelsefabriken till sitt drömhem

Läs mer

Villa Bolin

Inredningsarkitekten Hanna Bolin skapade en eldstad som är hemmets mittpunkt med vackra material som tål att nötas. Läs om Hanna och hennes erfarenheter av att anlita Elda.

Läs mer
Play ikon

Gabriel kakelugnar

Vi besöker Gabriel Kakelugnar - ett hantverk med både traditionell och modern design.

Se filmen

DRU

Med trygghet och hållbarhet i fokus. DRU:s exportchef Joost Aldus berättar om fördelarna med gaseldstäder.

Läs mer