Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Munkedal

Välkommen till

Eldabutiken Munkedal

Välj som min butik
Öppettider vecka 20
Måndag - Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 16:00
Lördag 10:00 - 13:00
Söndag Stängt
Visa fler veckor
Kontakt

Mästarevägen 8

455 35 Munkedal

Visa butiken på karta
I butiken finns även
  • Grilldesign i Munkedal - I butiken finns ett stort sortiment av grillar, stekhällar, grilltillbehör samt grillkryddor! Här finns bl.a Napoleon, Muurikka & Pangourmet. Är du grillsugen så kom förbi butiken och se vårt utbud!
Läs mer

Välkommen till Eldabutiken i Munkedal. Hos oss kan du känna dig trygg med ditt val av eldstad. Med vår mångåriga kunskap hjälper vi dig med allt från bygganmälan, val av kamin, installation och renovering, till beställning av reservdelar.

 

Utställning med ledande varumärken

Eldabutiken i Munkedal har eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare. I utställningshallen presenteras över 100 eldstäder, varav nio är eldningsbara.

Det finns alltid ett urval av populära kaminer på lager och övriga eldstäder i sortimentet beställs direkt från tillverkaren. Du hittar också ett noga utvalt sortiment av inredningsprylar och redskap.

Previous slide
Next slide

Boka gärna ett möte i butiken

Eldabutiken Munkedal hjälper dig genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Vi har egna montörer, alla med gedigen kunskap och yrkesstolthet, som gör kompletta installationer av kamin och skorsten, skorstensrenovering, murning, installation av kakelugn och renovering av kakelugnar. Inför ditt val av eldstad gör vi, om så krävs, ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Oavsett vilken stil på eldstad du söker hittar du det hos oss. Vi har allt från stålkaminer i modern och avskalad design till klassiska kakelugnar, vedspisar och gjutjärnskaminer. 

Att välja en kamin är inte bara värme och funktion, det är en möbel som skapassa in i huset och i just din inredningstil.

 

I butiken finn också ett mycket stort antal grillar från flera ledande tillverkare. Eldabutiken Munkedal säljer också grillkol, kryddor och alla möjliga sorters grilltillbehör. 

läs mer på www.grilldesign.se

Mikael Borgström hjälper dig på resan till en färdiginstallerad kamin. Är du dessutom intresserad av grillar är han rätt man att prata med.

Eldabutiken Munkedal

Mikael Borgström hjälper dig på resan till en färdiginstallerad kamin. Är du dessutom intresserad av grillar är han rätt man att prata med.

Eldabutiken Munkedal

Butiksansvarig
Bild på Mikael Borgström, Eldabutiken
Mikael Borgström
Telefon: 0524-235 00
E-post: mikael.borgstrom@eldabutiken.se
Eldabutiken i Munkedal
Andra Eldabutiker i närheten
Butik Öppet idag Kundservice Visa alla butiker
Eldabutiken Stenungsund 12:00 - 18:00 010-129 80 80
Eldabutiken Alingsås 10:00 - 18:00 031-270118
Eldabutiken Lidköping 13:00 - 18:00 0510-865 00
Eldabutiken Göteborg Centrum 10:00 - 17:00 031-707 30 20