Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Munkedal

Välkommen till

Eldabutiken Munkedal

Välj som min butik

Välkommen till Eldabutiken i Munkedal. Hos oss kan du känna dig trygg med ditt val av eldstad. Med vår mångåriga kunskap hjälper vi dig med allt från bygganmälan, val av kamin, installation och renovering, till beställning av reservdelar.

Utställning med ledande varumärken

Eldabutiken i Munkedal har eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare. I utställningshallen presenteras över 100 eldstäder, varav nio är eldningsbara. Det finns alltid ett urval av populära kaminer på lager och övriga eldstäder i sortimentet beställs direkt från tillverkaren. Du hittar också ett noga utvalt sortiment av inredningsprylar och redskap.

Boka gärna ett möte i butiken

Välkommen till Eldabutiken i Munkedal. Hos oss får du kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Vi har egna montörer, alla med gedigen kunskap och yrkesstolthet, som gör kompletta installationer av kamin och skorsten, skorstensrenovering, murning, installation av kakelugn och renovering av kakelugnar. Inför ditt val av eldstad gör vi, om så krävs, ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Öppettider vecka 49
Måndag - Torsdag11:00 - 18:00
Fredag11:00 - 16:00
Lördag10:00 - 13:00
SöndagStängt
Visa fler veckor
Kontaktinformation

Mästarevägen 8

455 35 Munkedal

Visa butiken på karta
Eldabutiken i Munkedal
Andra Eldabutiker i närheten
ButikÖppet idagKundserviceVisa alla butiker
Eldabutiken StenungsundStängt010-129 80 80
Eldabutiken Alingsås10:00 - 18:00031-270118
Eldabutiken LidköpingStängt0510-865 00