Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Avesta

Välkommen till

Eldabutiken Avesta

Välj som min butik

Välkommen in till Eldabutiken i Avesta. Här hittar du cirka 100 eldstäder i vår utställning. Du är också välkommen att ringa oss, så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig hitta fram till din drömeldstad.

Utställning med ledande varumärken

Eldabutiken i Avesta har eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare. I vår stora utställning presenteras ca 100 eldstäder, som exempelvis braskaminer, kakelugnar, murspisar, täljstenskaminer, vedspisar, insatser och bioetanolkaminer. Det finns alltid ett urval av populära kaminer på lager och övriga eldstäder i sortimentet beställs direkt från tillverkaren. Du hittar också ett noga utvalt sortiment av inredningsprylar och redskap. Vi säljer även bastukaminer, taksäkerhet och effektbrasor på el.

Boka gärna ett möte i butiken

Välkommen till Eldabutiken i Avesta. Hos oss får du kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Alla våra montörer är Elda-certifierade och har gedigen kunskap och yrkesstolthet. Vill hjälper även till med att laga din gamla skorsten eller kakelugn eller med puts- och murningsarbeten. Inför ditt val av eldstad gör vi, om så krävs, ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Öppettider vecka 22
Måndag - TisdagStängt
Onsdag13:00 - 17:00
Torsdag13:00 - 17:00
Fredag13:00 - 17:00
LördagStängt
SöndagStängt
Visa fler veckor
Kontaktinformation

Koppardalsvägen 8

774 41 Avesta

Visa butiken på karta
Medarbetare
Bild på John Berglind, Eldabutiken
John Berglind

Säljare

Eldabutiken i Avesta
Andra Eldabutiker i närheten
ButikÖppet idagKundserviceVisa alla butiker
Eldabutiken Hedemora10:00 - 16:000225-71 17 04
Eldabutiken BorlängeStängt0243-23 25 29
Eldabutiken Västerås10:00 - 18:00021-208 44