Facebook tag Hoppa till innehåll

Eldabutiken i Eskilstuna

Pga av hög efterfrågan på braskaminer hoppas vi att ni har överseende med att det kan vara svårt att komma fram på telefonen pga. mycket telefonsamtal och kunder i butiken! Pga. det har vi tillfälligt blivit tvungna att ändra våra öppettider för att hinna jobba undan/svara på alla förfrågningar.

Kom gärna och besök oss i våra lokaler i Torshälla och kika i vår utställning. Ha gärna med er ritningar på ert hus så kan vi med hjälp av dem göra i ordning en ungefärlig offert. Hos oss hittar du endast kvalitetsprodukter från bland andra Contura, Keddy, Termatech, Jötul, Scanspis, Tulikivi, Gabriel kakelugnar m.fl. Vi har egna montörer och kan hjälpa er med installation. Behöver din gamla skorsten renoveras, eller behöver ni komplettera med taksäkerhet? Vi kan hjälpa er med detta! Vi gör hembesök i mån av tid för att hjälpa er på bästa sätt. Vi är med. Hela vägen! 

Inspiration

Här får du tips och idéer på hur du kan placera en braskamin i ditt hem och inspireras av olika modeller och lösningar.

Produkter

Vi har Sveriges bredaste sortiment från alla ledande leverantörer av eldstäder, skorstenar och tillbehör.

Fråga oss

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om eldstäder och installationer.

Certifierad installatör

Som första och enda organisation i branschen har våra installatörer en yrkescertifiering.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Stärkelsefabriken - ett unikt husprojekt

Läs om hur Gustav förvandlar stärkelsefabriken till sitt drömhem

Läs mer

Villa Bolin

Inredningsarkitekten Hanna Bolin skapade en eldstad som är hemmets mittpunkt med vackra material som tål att nötas. Läs om Hanna och hennes erfarenheter av att anlita Elda.

Läs mer
Play ikon

Gabriel kakelugnar

Vi besöker Gabriel Kakelugnar - ett hantverk med både traditionell och modern design.

Se filmen

DRU

Med trygghet och hållbarhet i fokus. DRU:s exportchef Joost Aldus berättar om fördelarna med gaseldstäder.

Läs mer