Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Linköping

Välkommen till

Eldabutiken Linköping

Välj som min butik
Öppettider vecka 21
Måndag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Visa fler veckor
Kontakt

Floragatan 4

582 73 Linköping

Visa butiken på karta
I butiken finns även
  • Didriksons Poolcenter
Läs mer

Eldabutiken i Linköping ligger strax norr om Linköpings centrum, på andra sidan av Kallerstadsleden. Du tar dig enkelt hit med bil, men även med kollektivtrafiken. Från centralstationen tar det cirka 10 minuter. Åk med busslinje 5, i riktning mot Skäggetorp centrum och kliv av på hållplatsen Tornet. Sedan är det cirka 8 minuters promenad till butiken. Du kan också promenera från centrum via Södra Oskarsgatan. 

Från murarfirma till helhetsleverantör av eldstäder

Familjeföretaget Didriksons Brasvärme grundades redan på 60-talet. Från första början var Didriksons en traditionell murarfirma och det var först när grundaren Anders Didrikson började intressera sig för kakelugnar som företaget utvecklades till att även sälja, leverera och montera eldstäder. Idag drivs företaget av Mikael Didrikson tillsammans med pappa Anders Didrikson och jobbar uteslutande utifrån mottot ”hög säkerhet och god kvalitet”.

Stor butiksyta med stort utbud

I dag jobbar åtta personer heltid – i butiken, på lagret och på kontoret. I den upp emot 300 kvm stora butiken finns ett hundratal eldstäder för demonstration – vedeldade och kaminer som drivs på bioetanol eller gas. På lagret finns det alltid ett urval av populära kaminer och de modeller som inte finns i lager beställs direkt från tillverkaren.

 

 

Previous slide
Next slide

Boka gärna ett möte i butiken

Välkommen till Eldabutiken i Linköping. Hos oss får du kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Vi har egen Elda-certifierad montör och alla montörer har gedigen kunskap och yrkesstolthet. Inför ditt val av eldstad gör man gärna ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Vi är med dig hela vägen

Sedan 2023 är Didrikson Brasvärme en del av Elda och vi erbjuder Sveriges största sortiment av eldstäder. Vi levererar och monterar alla typer av eldstäder för både hemmet och trädgården. Inget projekt är för stort eller för litet. Oavsett om du är en privatperson eller representerar en bostadsrättsförening, bygger nytt från grunden eller anlitar en husleverantör, jobbar inom ett stort byggföretag eller är en enskild hantverkare – tveka inte att höra av dig till oss när du har siktet inställt på en eldstad.

Hos oss får du hjälp av vår kunniga butikspersonal och erfarna montörer.

Tony Wellving, Elda Linköping

Varumärken och sortiment i butiken

Butiksansvarig
Bild på Mikael Didrikson, Eldabutiken
Mikael Didrikson
Eldabutiken i Linköping
Andra Eldabutiker i närheten
Butik Öppet idag Kundservice Visa alla butiker
Eldabutiken Mjölby 13:00 - 17:00 0142-800 15
Eldabutiken Norrköping 10:00 - 16:00 011-600 49
Eldabutiken Katrineholm 09:00 - 16:00 0150-517 40
Eldabutiken Västervik 10:00 - 16:00 0490 58 16 00