Facebook tag Hoppa till innehåll

Eldabutiken i Stockholm Järfälla

Välkommen till Elda Stockholm Järfälla, där vi erbjuder expertis och stort utbud till kunder norr om Stockholm. Vi bjuder på erfarenhet, kunskap och råd kring allt som rör din eldstad.

Elda Stockholm Järfälla är en del av Eldabutiken, som är Sveriges största nätverk av fackhandlare. Du kan känna dig trygg med alla delar av köp och installation. Vi står för kunskap, service och kompetens.

Varmt välkommen!

 

Kaminer i Stockholm

Lokal service, kompetens och brett sortiment. Vi är experter på brasvärme i alla dess former. Välkommen till oss i Järfälla!

Skorstensfri eldning

Vi är experter på alla former av skorstensfri eldning. Nu kan man styra brasan med mobilen! Välkommen in så berättar vi mer.

Certifierade installationer

Alla som arbetar med montering av kamin och skorsten hos oss har genomgått utbildning och blivit certifierade. Känn dig trygg!

Certifierad installatör

Som första och enda organisation i branschen har våra installatörer en yrkescertifiering.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Vi som jobbar i butiken

Johan Hellström

Butikschef

08-714 85 00

johan.hellstrom@eldabutiken.se

Ronnie Wahlgren

Säljare

08-714 85 00

ronnie.wahlgren@eldabutiken.se

Play ikon

Jøtul

Gjutjärnseldstäder med senaste förbränningstekniken och stort miljöfokus

Se filmen
Play ikon

Låt skorstenen bli kronan på verket

Vi har träffat Näldens Värmeindustri som i över 100 år och 4 generationer har tillverkat plåtprodukter och på senare år fokuserat på modulbaserade ventilationssystem.

Se filmen
Play ikon

ME - Ett personligt designkoncept

Vi tog fram några crazy stommar till Me med glasfot och takhängt exempel som Stian gillade. Vi ville utmana branschen lite och dra den mot arkitektur eller möbeldesign som är lite mer vågat.

Se filmen
Play ikon

Annelie älskar inredning, bra prestanda och grym kvalitet

Läs om Annelie och hennes erfarenheter av att anlita Eldabutiken.

Se filmen