Välj din butik

Välkommen att lära känna TOMMRE lite närmare.

Om Tommre

Ifrån Halländska västkusten tar Tommre sin inspiration för att skapa vackra och eleganta eldstäder som skapar en skön harmoni för din utemiljö. Produkterna är tillverkade för att hålla länge och åldras med skönhet.

I Tommres sortiment hittar du terrassvärmare som drivs med gasol, eldkorgar för ved samt bordslyktor för bioetanol eller värmeljus. Produkterna är otroligt genomtänkta som gör att både design och funktion smälter samman på bästa sätt.  

Produkterna i Tommres sortiment är en kombination av både form, funktion och teknik där inget är lämnat åt slumpen. Genom att använda exklusiva material i kombination med rätt proportioner skapar Tommre en kollektion som hänger ihop och ger en tydlig röd tråd.

Tommres eldkorg EK-1 med LED-belysning som finns som tillval om du vill njuta av den utan att elda med ved.

Hjärtat i deras verksamhet är den vackra eldkorgen EK-1. Den blir garanterat ett smycke i trädgården eller på uteplatsen. Eldens sken mellan bladen skapar en harmoni samtidigt som värmen får alla att samlas runt den. Under de stunder som du inte eldar i den finns det en LED-belysning som tillval.

ES-2 Terrassvärmare, en golvstående modell med synlig eld med möjlighet att lyfta övre delen till ett bord.

Terrassvärmarna som med sina strama linjer gör att de passar in i de flesta miljöer ger 360 graders insyn till elden och gör att du kan njuta av elden och värmen var du en står runt den. Finns både som rena bordsmodeller eller som golvstående. På de golvstående varianterna är toppen lös och kan ställas på bordet eller en bänk – då får alltså två versioner i en om du väljer Tommres golvstående terrassvärmare.

 

ES-3 TERRASSVÄRMARE är en gasoldriven bordsmodell med synlig eld. Den strama, rektangulära formen gör att den blir perfekt för de flesta avlånga borden.

Eldlyktan bygger på samma design som Tommres EK-1 men här eldar du istället med bioetanol eller ställer ett blockljus/värmeljus i den. Tommres lykta skapar både ljus och stämning med sin unika design. Lyktan finns i flera olika färger och är tillverkad i rostfritt stål eller corten.

EL-1 ELDLYKTA är en innovativ bordslykta för utomhusbruk som drivs av bioetanol och som går även att använda med blockljus. Den är tillverkad av rostfritt stål / corten och kommer i flera olika designade kulörer.

I generationer har eldstaden varit den gemensamma samlingsplatsen för oss människor. Känslan av att sitta vid en levande eld i den sena sommarkvällen och känna värmen. Att sitta runt en eld och utbyta historier och erfarenheter är något som få upplever idag men som vi alla längtar efter. Köp en produkt från TOMMRE, dröm dig bort i lågorna, värm dig runt en vacker inredningsdetalj och förläng tiden du sitter ute i den nordiska, kalla sommarkvällen.

Just nu i fokus

Vedkaminer utomhus
TOMMRE - EK-1 Eldkorg
fr. 9 995 kr
Gaskaminer utomhus
TOMMRE - ES-1 Terrassvärmare Grå
fr. 14 995 kr
Inredning och redskap
Tommre - EL Eldlykta Gun Metal
fr. 2 995 kr