Välj din butik

Välkommen att lära känna Espegard lite närmare.

Om Espegard

Espegard började på 80-talet med produktion och försäljning av ved i Hallingdals djupa skogar. Tiden ute i skogen inspirerade Espegard till att utveckla sin första bålpanna – förstahandsvalet för myseldning men också grillning bland många norrmän. Sedan dess har Espegard utvecklat sitt utbud – allt med utgångspunkt från att man ska samlas utomhus vid en bålpanna eller en eldstad. Kom ihåg: små ögonblick kan skapa eviga minnen. 

Eld "utan" röklukt?

För många är röklukten en del av charmen vid eldning. Ändå är det bra att det inte ryker för mycket. Det är en av anledningarna till att Espegard utvecklat Bålpanne Rein. Genom att värma luften innan den förs in i elden får vi en renare förbränning. Resultatet är en mycket varmare eld med mindre rök.

Snyggt och mysigt i trädgården.

Mer tid ute.

En av Espegards mest exklusiva bålpannor. Den eleganta eldstaden är designad för att passa in, oavsett plats och oavsett tid på året. Bra lufttillförsel och dubbla väggar säkerställer en varm och rentbrännande eld, nästan utan rök. Extra djup, emaljerad eldgryta och möjlighet till grillning

Njut ännu mer av sena sommarkvällar.

Flytta matlagningen ut i trädgården

Med Espegard Bålpannor och bålgrillar är det enkelt att laga mat även på vardagen. De passar lika bra på fjället som vid sjön och i trädgården. Dessa är de perfekta produkterna för alla med en passion för att laga mat ute.

Mys och matlagning över öppen eld.

Tändved, enkelt och säkert

Espegard är distributör för den populära Kindling Cracker, originalet som är designat i Nya Zeeland. Producerad i Australien av återvinningsbar, gjutjärn i hög kvalité. En säker klyv som kan användas av gammal som ung. På några få sekunder får du småved till spisen, ugnen eller Bålpannan. Kindling Cracker Standard kan skruvas fast i en huggkubbe, vid behov för stabilare ved- klyvning.

Produkter i fokus

Grillar & Pizzaugnar
Espegard - Bålpanna Rein Premium 60
fr. 6 490 kr
Vedkaminer utomhus
Espegard - Eldtunna Pilar Premium 50
fr. 6 490 kr
Grillar & Pizzaugnar
Espegard - Bålpanna 60
fr. 3 590 kr