Facebook tag Hoppa till innehåll
#eldaveckan

Dags för årets hetaste vecka i din Eldabutik

Marknadens bästa kaminer till årets lägsta priser

När höstmörkret äntligen sänker sig och temperaturen sjunker så startar vi årets hetaste vecka. Under Eldaveckan erbjuder vi oslagbara priser på våra mest välkända varumärken på kaminer och andra eldstäder, samt skorstenar och taksäkerhet. Vi erbjuder samtidigt extra bra erbjudande på betalningslösningar hos Santander.

Eldaveckan pågår den 19 – 26 september 2020.

Boka möte med en av Eldabutikens experter


Vi bjuder på ett första möte där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

#eldastilguide

Rätt eldstad till
rätt hus och stil

Idag finns det många olika trender, produkter och inredningsstilar att välja mellan för den som vill skaffa en eldstad. Tillsammans med Eldabutikernas rådgivare och Eldas Stilguide är det enklare att få en eldstad som passar just er bostad och stil. Vi har 6 olika inredningsstilar med bra stilkombinationer med olika eldstäder.

Gör stilguiden för att hitta din kamin

Kampanjer under Eldaveckan

Räntefri delbetalning

Dela upp din betalning räntefritt på 24 månader. 19–26 september betalar du varken uppläggningsavgift eller ränta när du väljer att dela upp din betalning i upp till 24 månader. Du får räntefritt i 24 månader, samt 0 kronor i uppläggningsavgift (ord. 495 kr) under räntefri period, ett MasterCard utan årsavgift.

CW LUNDBERG TAKSTEG & GLIDSKYDD

Under Eldaveckan ger vi rabatt på taksteg och glidskydd till din taksäkerhet, Kom in till din Eldabutik så berättar vi mer.

Skorstensrabatt
Spara 4 000:-

Köp komplett skorstenspaket från Premodul till Contura, Nordpeis eller Termatech eldstad och få komplett huvpaket, värde 4 000 kr.

Skorstensrabatt
Spara 3 000:-

Köp komplett skorstenspaket från NVI till valfri eldstad på marknaden och få 3 000 kr i rabatt.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.