#eldaveckan

Dags för årets hetaste vecka i din Eldabutik

Marknadens bästa kaminer och eldstäder till årets lägsta priser. Under Eldaveckan 15-23 sept kan du spara upp till 8 500 :- om du samtidigt köper kamin och skorstenspaket från oss.

Du kan även vinna pengarna tillbaka för din eldstad om du deltar i vår tävling.

Välkomna in!

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Aktuella kampanjer

fr. 23 900kr

fr. 21 900kr

Gäller t.o.m 8/10 -18

fr. 22 900kr

fr. 19 900kr

Gäller t.o.m 21/10 -18

fr. 16 200kr

fr. 14 200kr

Gäller t.o.m 8/10 -18

#eldastilguide

Rätt eldstad till
rätt hus och stil

Idag finns det många olika trender, produkter och inredningsstilar att välja mellan för den som vill skaffa en eldstad. Tillsammans med Eldabutikernas rådgivare och Eldas Stilguide är det enklare att få en eldstad som passar just er bostad och stil. Vi har 6 olika inredningsstilar med bra stilkombinationer med olika eldstäder.

Sveriges bredaste sortiment

TÄVLING: Vinn din eldstad!

Läs mer

Made for Scandinavia

Det finns få länder som har samma bredd i årstiderna som vi har här i Skandinavien. Och visst är det väl en härlig grej? Vi går nu in i hösten med dess friska luft och sprakande färger. Det börjar äntligen bli dags att krypa in och sitta vid brasan och bara mysa och umgås.

Elden har alltid sin naturliga plats. Eldstäder ska vara genomtänkta, utvecklade och framtagna för vårt skandinaviska klimat, tycker vi. En eldstad vill vi använda dagligen när vädret bjuder på snabba växlingar. Regniga perioder, sommarvärme och sträng vinterkyla. Inom oss finns en längtan efter elden som ger oss ljus, värme och stillhet, som vi gärna samlas runt.

Våra utvalda leverantörer av eldstäder har tillsammans nära 500 år av erfarenhet. De har ett tydligt fokus på högsta kvalitet, design och miljöinnovationer.

På Elda älskar vi alla årstider och våra leverantörer.

Eldaveckan 15-23 september

En diffus längtan efter något äkta. Under Eldaveckan (15-23 september) så erbjuder vi dig marknadens bästa kaminer till årets lägsta priser.

Välkommen in till någon av våra 44 butiker och gör verklighet av din längtan.

Läs mer

@eldabutiken

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.