Facebook tag Hoppa till innehåll

Elda ner, inte upp.

Trygg och pålitlig värmelagrande brasvärme sänker både energikostnader och beroende av elnät. En kamin med Clean Burn minskar mängden luftburna orena partiklar och bidrar till ett hållbart eldande. När du ”eldar ner och inte upp” får du snabbt och enkelt fyr på brasan istället för rök och sot, vilket bidrar till en bättre miljö.

Välj din lokala Eldabutik

Eldaveckan™

17–25 september

Erbjudandena kan inte kombineras med andra erbjudanden. Alla priser inklusive moms.

VEDKLYVNING HAR ALDRIG VARIT ENKLARE OCH SÄKRARE.

Kindling Cracker, som är originalet, är en gedigen vedklyv i gjutjärn i två olika storlekar. Med en Kindling Cracker™ är det enkelt och säkert att klyva fin tändved och lagom stor brasved utan risk för huggskador. Fäst den på en huggkubbe i lagom höjd eller placera den i en korg eller på en platta vid kaminen inomhus.

JUST NU FÅR DU 600 KR RABATT!

Under Eldaveckan™, 17–25 september klyver vi priset till 1 190 kr (ord. pris 1 790 kr) för originalstorleken inklusive slägghammare och till 1 990 kr (ord. pris 2 590 kr) för den större storleken inklusive slägghammare.

VÄRMEMAGASIN PÅ KÖPET VID KÖP AV
CONTURA OCH PREMODUL SKORSTEN.

Vid köp av en Contura i serierna 500, 600 och 800 som har möjlighet till värmemagasin tillsammans med en Premodul skorsten så får du värmemagasinet på köpet.

Marknaden av eldstäder är glödhet!

Omvärldsläget och höjda elpriser bidrar tyvärr till längre leveranstider än normalt. Välkommen in till någon av våra 46 Eldabutiker för information och snabbast service. Du kan också boka möte i butik via Kaminkollen.

CLEVER AIR, VÄRDE 2 400 KR, PÅ KÖPET VID KÖP AV RAIS KAMINER

Clever Air är ett automatiskt luftspjäll som själv reglerar lufttillförseln till braskaminen så att du får mest möjliga värme av veden. Clever Air garanterar korrekt lufttillförsel och effektiv förbränning vilket bidrar till bäst utnyttjande av veden, ren förbränning och rena rutor.

Välkommen in till någon av våra 46 Eldabutiker.
Du kan också boka möte i butik via Kaminkollen.

ERBJUDANDE AV FINANSIERING
UNDER ELDAVECKAN™

Under Eldaveckan™ erbjuder Vi erbjuder 12 månader räntefri delbetalning från
Santander Consumer Bank utan uppläggningsavgift.

20 ÅR AV VÄRME I SVENSKA HEM.


Under 20 år har vi inspirerat, levererat och installerat harmoni, atmosfär och värme till svenska hem. Våra kunniga montörer har installerat tusentals kaminer, murspisar, insatser, spiskassetter och kakelugnar. Landet över. Och det skall dom fortsätta med, minst lika länge till. Välkommen in till någon av våra 46 Eldabutiker eller boka in ett möte i butik via Kaminkollen.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.