Boka gratis hembesök av rådgivare

Vill du att vi ska göra ”Kaminkollen” hemma hos dig eller i ditt fritidshus?

Kaminkollen är en helt kostnadsfri tjänst som vi tagit fram för att underlätta för våra kunder att fatta beslut om installation och val av rätt kamin, eldstad och skorsten som passar din bostad och stil. Kaminkollen utförs av en av Eldabutikens experter.

Under besöket kollar vi om du kan ha en eldstad och i så fall vilken typ som är lämplig och vilka alternativa placeringar som kan finnas. Vi lämnar även en prisuppgift för en lämplig eldstad och installation i just ditt hem. När du väl bestämt modell ska det göras en bygganmälan hos din kommun. Vi hjälper dig med dessa dokument så att allt blir komplett och underlättar vid handläggningen hos kommunen.

Byter du ut din nuvarande eldstad mot en ny från oss kan vi ta med din gamla eldstad och ser till att den tas om hand på ett miljövänligt sätt. För oss är det viktigt att visa respekt för dig och ditt hem och självklart städar vi efter oss. Vi erbjuder flera förmånliga betalningslösningar, tex delbetalning genom Santander finans.

Fyll i den adress som du vill att vi ska besöka så ser vi till att du blir kontaktad av din närmaste Eldabutik för att boka en tid som passar dig.

Hela Sveriges butik för brasvärme.

 

När du lämnar dina uppgifter i formuläret nedan godkänner du att dina uppgifter sparas i enlighet med GDPR och Eldabutikens Integritetspolicy.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.