Facebook tag Hoppa till innehåll

Boka Kaminkollen

Kaminkollen är en tjänst som utförs av en av Eldabutikens experter för att underlätta för dig att fatta beslut om installation av eldstad i ditt hem. Under mötet kollar vi om du kan ha en eldstad och i så fall vilken typ som är lämplig och vilka alternativa placeringar som kan finnas.  I samband med mötet kan vi även lämna ett komplett pris inklusive installation.

Fyll i dina kontaktuppgifter så blir du kontaktad av närmaste Eldabutik så snart som möjligt. För snabbast service fyll i eventuella önskemål, behov och annan relevant information som du tror är viktigt för oss. Detta gör du i meddelandefältet.

Omvärldsläget och höjda elpriser bidrar till att vi har aldrig, under våra 20 år som Sveriges ledande fackhandelskedja inom brasvärme, varit med om ett sådant tryck som nu. Detta gör att återkopplingen via Kaminkollen kan dröja och vi ber er att ha förståelse och överseende med situationen. Alla Eldabutiker svarar så snart dom kan och efterfrågan skiljer sig från butik till butik. Alla Eldabutiker har just nu inte möjlighet att göra hembesök.

Vi rekommenderar dig som kund att besöka din närmaste Eldabutik för snabbast service.

VÄLJ TYP AV MÖTE

FYLL I DINA UPPGIFTER

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid som passar dig.

VÄLJ BUTIK

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.