Välj din butik

Bild på butiken Eldabutiken Gnesta

Välkommen till

Eldabutiken Gnesta

Välj som min butik

Eldabutiken i Gnesta är en modern butik med ett stort showroom där många av våra produkter finns utställda. Det ska vara enkelt att köpa rätt kamin – från ett första hembesök till att brasan tänds. Hos oss får du hjälp med val av kamin efter dina behov, råd om var i huset den kan installeras och tips på bra lösningar. Vi gör vårt bästa för att du ska få det precis som du vill och därför har vi ett gott rykte med mestadels nöjda kunder. Vi verkar inom cirka inom ca 9 mils radie från Gnesta runt om i Södermanland och södra Stockholm. Vi har nöjda kunder i städer som Malmköping, Nyköping, Flen, Nykvarn, Mariefred, Salem, Trosa, Mölnbo, Järna och självklart Gnesta. Kom in så berättar vi mer!

Stort utställning med ledande varumärken

Eldabutiken i Gnesta har eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare. I vårt stora showroom presenteras ett brett urval av alla typer av eldstäder. Det finns alltid ett urval av populära kaminer på lager och övriga eldstäder i sortimentet beställs direkt från tillverkaren. Du hittar också ett noga utvalt sortiment av inredningsprylar och redskap.

Boka gärna ett möte i butiken

Välkommen till Eldabutiken i Gnesta. Hos oss får du kvalificerad hjälp genom hela resan till din nya kamin – från planering och bygganmälan till färdig installation. Alla våra montörer har gedigen kunskap och yrkesstolthet. Inför ditt val av eldstad gör vi, om så krävs, ett hembesök för att säkerställa vilken typ av eldstad som passar ditt hem och vad som krävs för att installera den på bästa sätt. Eldstaden som en del av inredningen är precis lika viktig som en potentiell värmekälla. Boka ett möte via Kaminkollen.

Öppettider vecka 49
Måndag - Fredag10:00 - 17:00
LördagStängt
SöndagStängt
Visa fler veckor
Kontaktinformation

Dansutvägen 2

646 30 Gnesta

Visa butiken på karta
Eldabutiken i Gnesta
Andra Eldabutiker i närheten
ButikÖppet idagKundserviceVisa alla butiker
Eldabutiken Stockholm Järna10:00 - 18:0008-551 713 30
Eldabutiken Stockholm Årsta10:00 - 16:0008-714 85 00
Eldabutiken Stockholm Haninge10:00 - 18:0008-777 70 18