Facebook tag Hoppa till innehåll
Att investera i en eldstad hemma är en dröm för många. När du handlar hos oss har du möjlighet att betala ditt köp av kamin eller murspis och skortstenspaket i din egen takt, räntefritt.

Du väljer själv det alternativ som passar dig bäst: vänta med betalningen, betala en låg månadsavgift eller dela upp din betalning under den räntefria perioden. Betala din eldstad genom ett förmånligt betalningsalternativ från Santander Consumer Bank. Fråga en säljare i butiken så får du hjälp att göra detta direkt på plats i butiken.  

Den räntefria betalningen gäller för belopp upp till 100 000 kr. För belopp som överstiger 100 000 kr lämnar Santander Consumer Bank ett mycket förmånligt femårigt räntebärande lån. Till din delbetalning får du ett MasterCard, Mitt kort trygga köp. Det ger dig alltid upp till 60 dagar räntefri kredit eller möjlighet till längre räntefria alternativ när du handlar hos Elda och i alla anslutna butiker. 

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.