Facebook tag Hoppa till innehåll
#TÄVLING

Så du tror att vi inte kan sätta in en kamin här?

Tävling! Vinn en eldstad, skorsten och installation

(max värde 60 000 kr)

Vi brukar ju säga att vi är med hela vägen. Men vad betyder det egentligen? Jo, att vi hjälper dig med allt från att välja rätt eldstad och bygglov till första brasan, oavsett hur knöligt det kan vara. Nu är det upp till bevis! Vi vill bli utmanade. Och då menar vi utmanade på riktigt. Vem har det mest otillgängliga huset? Vi vill sätta en eldstad där! Kanske ligger det på en ö, i skogen utan bilväg eller varför inte på en fjälltopp? Eller så kanske det är huset som är besvärligt? Ju värre desto bättre. Testa oss. Elda väljer ut en vinnare som vinner hjälp hela vägen. Och givetvis eldstad och skorsten. Allt du behöver göra är att följa Eldabutiken på Instagram och/eller Facebook, och svara på följande frågor:

  1. Berätta om huset/stugan.
  2. På vilket sätt är det svårt att installera en eldstad?
  3. Kontaktuppgifter till dig?
  4. Skicka med bilder som visar huset/stugans utsida, önskad placering i stugan (tex bild på rummet), och gärna hur fruktansvärt otillgängligt det ligger.

Sista dag att delta i tävlingen är den 31 maj.

Allmänna villkor: Installationen kommer genomföras under våren/sommaren 2020. Denna tävling arrangeras av Eldabutiken i Sverige AB. När du skickar in ditt bidrag i tävlingen godkänner du samtliga regler och villkor. När dina bilder läggs upp i tävlingen ger du Eldabutiken rätt att använda ditt material i marknadsföringssyfte i företagets mediekanaler. Ditt tävlingsbidrag kan komma att figurera i kampanjtidningen. Vinnaren godkänner att installationen fotas och filmas för att senare kunna användas i Eldas kommunikationsmaterial. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden eller överlåtas. Samtliga skatter och avgifter betalas av vinnaren. Tävlingen ”Utmana Oss” avgörs av en jury där beslutet inte kan överklagas. Ditt tävlingsbidrag måste vara Eldabutiken tillhanda senast 31 maj 2020.
Skicka in ditt bidrag

Lägg till bilder

Ladda upp en eller flera bilder. Bilden får max vara 4MBGratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

#eldastilguide

Rätt eldstad till
rätt hus och stil

Idag finns det många olika trender, produkter och inredningsstilar att välja mellan för den som vill skaffa en eldstad. Tillsammans med Eldabutikernas rådgivare och Eldas Stilguide är det enklare att få en eldstad som passar just er bostad och stil. Vi har 6 olika inredningsstilar med bra stilkombinationer med olika eldstäder.

Gör stilguiden för att hitta din kamin

Sveriges bredaste sortiment

Contura logotyp
Gabriel Kakelugnar logotyp
Josef Davidsson logotyp
Jötul logotyp
Keddy logotyp
Nordpeis logotyp
Scanspis logotyp
Terma tech logotyp
Brunner logotyp
DRU logotyp
Planika logotyp
CWL logotyp
Premodul logotyp
BVI logotyp
Exodraft logotyp
NVI logotyp
Schiedel logotyp
Play ikon

Jøtul

Gjutjärnseldstäder med senaste förbränningstekniken och stort miljöfokus

Se filmen
Play ikon

Låt skorstenen bli kronan på verket

Vi har träffat Näldens Värmeindustri som i över 100 år och 4 generationer har tillverkat plåtprodukter och på senare år fokuserat på modulbaserade ventilationssystem.

Se filmen
Play ikon

ME - Ett personligt designkoncept

Vi tog fram några crazy stommar till Me med glasfot och takhängt exempel som Stian gillade. Vi ville utmana branschen lite och dra den mot arkitektur eller möbeldesign som är lite mer vågat.

Se filmen
Play ikon

Annelie älskar inredning, bra prestanda och grym kvalitet

Läs om Annelie och hennes erfarenheter av att anlita Eldabutiken.

Se filmen

@eldabutiken

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.