Facebook tag Hoppa till innehåll
#TÄVLING

Tävlingen är avslutad!

Stort grattis till vinsten Ing-Britt, Patrik och Erica!

Vinnare av eldkorgen Glowbus Dewdrop, värde 45.000 kr, är Ing-Britt Thyman från Falköping.

Ing-britts motivering löd:
Planera trädgården snyggt är inte lätt, fast med en Glowbus Dewdrop blir den helt rätt. För vår trädgård är tråkigt ordinär, men Eldabutiken kan ge den stil och karaktär. På kvällen kan trädgården då förvandlas till en magisk oas, där vi kan samlas till umgänge och kalas!

Vinnare av eldfatet Rais Circle, värde 21.900 kr, är Patrik Österman från Trosa.

Patriks motivering löd:
Vi har precis byggt hus och kommer bli färdiga med trallen nu i sommar. Vi har inte så stor tomt men vi kommer satsa på att få en riktigt härlig utemiljö av det lilla vi har. En glowbus skulle verkligen sätta en lyxig känsla på utemiljön! Den vore grädden på moset! Vi vet precis var den skulle stå för att reta upp eller inspirera grannar och förbipasserande!

Vinnare av eldstadsgrillen Nordpeis Air, värde 8.300 kr, är Erica Imeson från Särna.

Ericas motivering löd:
I norra Dalarna vi med värmen kämpar, under vinterhalvåret vi efter solen flämtar. När det ner mot 30 minusgrader blir, en utevistelse blir till satir. En värmande brasa att samlas runt och laga sin mat, vilken fantastisk upplevelse även när det efter vintern blir bart. Lågorna från elden upp runt oss lyser och vi inte längre i mörkret fryser. På sommaren vi plågas av knott och mygg, med med en sprakande brasa i trädgården man känner sig från sticken trygg. Många användningsområden jag för en brasa i trädgården kan hitta, om inte annat där vi med våra barn, grannar och vänner tillsammans kan sitta. En korv, hamburgare, marshmallows eller två över elden grilla få, då är det nog inte många som hem vill gå.

Stort grattis till er alla tre!

Rätt svar på frågorna är:

Fråga 1:
Hur många år fyller Eldabutikerna i år? A) 20 år B) 25 år C) 50 år

Fråga 2:
Hur många modeller har Gabriel Kakelugnar i sortimentet?
A) 6 st B) 15 st C) 21 st

Fråga 3:
Vad heter Årets Kamin 2022 från Contura?
A) 556T Style B) 510G Style C) 896G Style

Fråga 4:
Vad har Brunner för djur på fabriksområdet?
A) Bergsgetter B) Mufflonfår C) Grisar

Juryn bestod av Jonas Svensson, VD på Eldabutiken och Eldasbutikens marknadsteam som läst igenom samtliga motiveringar för att slutligen utse dessa tre vinnare.
Vinsten hämtas ut hos din närmaste Eldahandlare, se Våra butiker. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.