Facebook tag Hoppa till innehåll
#TÄVLING

Tävla & vinn Glowbus Dewdrop, värde 45 000 kr!

Svara på frågorna och skriv en motivering till varför just du behöver en ute-eldstad eller grill. Mejla in svaren och motiveringen tillsammans med namn, telefon och postadress till inneute@eldabutiken.se så är du med och tävlar om tre stilfulla eldstäder. För att tävlingsbidraget ska vara godkänt krävs det att vi fått ditt mejl senast den 31 maj. Vinsterna hämtas ut i någon av våra 46 Eldabutiker.

Tips! Du har väl läst vårat senaste inspirations magasin.
Vad kul att du vill tävla! Börja med att svara på frågorna.

Fråga 1Fråga 2Fråga 3Fråga 4
Fyll i uppgifterna.
Motivera varför just du behöver en ute-eldstad i trädgården.

Bland de bidrag som svarat rätt på samtliga frågor, alt. de bidrag som fått flest rätt, utser en jury vilka tre bidrag som tar hem 1:a, 2:a och 3:e pris. Valet utgår från de motiveringar som lämnats. Den opartiska juryn består av Eldas marknadsavdelning tillsammans med Jonas Svensson, VD på Elda. Vinnarna utnämns den 5 juni 2022 och publiceras med namn och ort på www.eldabutiken.se den 8 juni. Vinnarna kommer även att meddelas personligen via mejl eller telefon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

GLOWBUS DEWDROP,
VÄRDE 45 000 KR

Glowbus är vackra och extremt hållbara eldstäder som håller hela livet. De vackra eldkorgarna Glowbus Dewdrop är designade i en vacker droppform som samtidigt påminner om en låga.

RAIS CIRCLE,
VÄRDE 21 900 KR

Rais Circle är mer än en eldstad. Det breda fatet gör du enkelt om till en grillplats där du kan du grilla, steka, rosta och baka.

NORDPEIS AIR,
VÄRDE 8 300 KR

Air är mycket mer än en utomhusspis. Den har ett modulsystem som gör att du kan forma den på många olika sätt. Med sidobänk, vindskydd, grillgaller och många andra tillbehör. Lika enkelt som genialt.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.