Sommarvärme!

Ljuvliga sommartid
Vi flyttar fokus från arbete, stress och vardag till roliga utflykter, tid för vänner och familj och ljumma kvällar. Kanske till sommarstället?

Brasvärme förlänger säsongen och skapar en trygghet
Brasvärme blir allt mer eftertraktat i våra fritidshus. Delvis för att den svenska sommaren inte alltid är jättevarm. Många vill också kunna komma ut tidigt på våren till sina sommarstugor och stanna längre in på hösten med enkel uppvärmning, andra ser en fördel i att ha ett komplement om strömmen går, eller helt enkelt för att den tillför något särskilt i ett hem. Vi har många mindre modeller av braskaminer som särskilt passar er som vill mysa vid en sprakande brasa under sena sommarkvällar, inomhus eller i trädgården.

Och visst kan man installera en kamin även om det inte finns någon skorsten idag, eller om stugan kanske ligger lite avskilt.

Fråga oss gärna!
Om du har funderingar kring vad som är bra att tänka på om du önskar kamin i ditt fritidshus, kan du se vår film om vanliga frågor eller kontakta oss i din närmsta butik. Våra certifierade eldstadsinstallatörer är mästare på detta och du kan lugnt koppla av och ägna dig åt sköna sommardagar. Låt oss också se över er taksäkerhet under sommarmånaderna så är du redo när höstlöv och snö faller, och inför sotarbesikningar mm.

Vi önskar er en skön sommar!

 

 

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.