Näldens Värmeindustri AB

NVI har tillverkat lätta skorstenar sedan 70-talet. Företaget har sitt säte i Nälden, Jämtland och kan i dag kalla sig Skandinaviens ledande tillverkare av stålskorstenar. I Sverige sker försäljningen genom av skorstenar av Jötul AS.

NVI 2000 – Flexibel – NVI skorstenssystem är marknadens mest flexibla och lättmonterade skorsten. Passar till alla eldstäder från enkla kaminer till stora villapannor. Kvalité – modulerna är tillverkat i rostfritt stål vilket garanterar lång livslängd samt obrännbar stenull av högsta kvalité. Är P- och CE märkt för hela Europa och uppfyller EU: s hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

NVI erbjuder ett stort sortiment – finns i flera dimensioner, vinklar samt ett stort urval av tillbehör. Standardfärg är svart, grå eller vit. Går även att få i ett 20-tal andra färger samt mässing koppar och rostfritt. Skorstenssystemet är utvecklat för nordiska förutsättningar och NVI lämnar  25 års garanti på sina skorstenar.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.