Facebook tag Hoppa till innehåll
#INSPIRATION

DRU - Med ett klick på mobilen sätts brasan igång.

DRU tillverkar ett brett utbud av gaseldstäder med flera moderna funktioner, som till exempel möjlighet att styra eldstaden genom en app i mobilen. DRU:s exportchef Joost Aldus berättar om företaget och om fördelarna med en gaseldstad.

Joost Aldus tycker att gaseldstäder har flera fördelar framför vedeldstäder. De är bland annat lättare att hantera, med en fjällkontroll eller en app i telefonen och surfplattan kan man med ett klick sätta på och stänga av elden. I appen går det också att göra en inställning så att eldens lågor liknar lågorna i en vedeldstad. När det kommer till förbränningen är det även ett renare alternativ och man slipper också ta bort en massa aska.

DRU ARBETAR UTIFRÅN FYRA KÄRNVÄRDERINGAR: hög kvalitet, miljö, att lyssna och lära och att ständigt utvecklas.

– Vi arbetar för att vara transparenta i vårt arbete och hålla det vi säger. Trygghet och hållbarhet är viktigt för våra kunder och givetvis för oss också. När det gäller att lyssna och lära och att ständigt utvecklas har vi en dialog med kunderna, leverantörerna och återförsäljarna. Så att vi förstår deras behov och kan utveckla våra produkter och tjänster. Vi är kritiska, nyfikna, ivriga att lära oss mer, öppna för feedback och strävar alltid efter att bli bättre!

För att arbeta hållbart med produktionstillverkningen har företaget sett till att minimera koldioxidavtrycket och i samarbete med en av sina underleverantörer  tillverkar de förpackningar som kan återanvändas mer än 50 gånger. Förpack-ningarna används för att transportera eldstäderna och skickas sedan tillbaka för att återanvändas, och på så sätt minskar onödig förbrukning av plast och kartong. Kundens säkerhet är något Joost Aldus poängterar:

– Vi har tillverkat gaseldstäder sedan slutet av 1960-talet, och under den tiden har vi utvecklat våra produkter så att gaseldstäderna är helt säkra att använda.

Om gaselden exempelvis inte skulle fungera som den ska kommer den automatiskt att låsas efter tre försök och instruera användaren att kontakta Eldas kundservice. Det finns egentligen inget som kan gå fel.

ÄR DRU:S GASELDSTÄDER DYRA? – Det beror på vad man tycker är dyrt.  Det är en produkt med hög kvalitet och säkerhet som är byggd för att fungera under lång tid. Så ja, de kommer att kosta en del, men i Holland har vi ett uttryck: ”bra kvalitet är inte gratis”. Jag rekommenderar därför den som har tänkt köpa en eldstad att investera en slant i säkerhet och trygghet. Det kommer inte att vara billigt – men det kommer att vara väldigt prisvärt!

– Vi har tillverkat gaseldstäder sedan slutet av 1960-talet, och under den tiden har vi utvecklat våra produkter så att gaseldstäderna är helt säkra att använda.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.