#vinndineldstad

Vinn tillbaka din eldstad*

För dig som under Eldaveckan 15-23 september 2018 köpt en ny eldstad från någon av våra 44 butiker har du nu chansen att vinna tillbaka dina pengar*.

Våra tävlingsregler

  • Du har köpt en ny eldstad i en av våra Eldabutiker under Eldaveckan (15-23 september 2018).
  • Du följer Eldabutiken på Instagram och Facebook.
  • Du postar ett inlägg i sociala medier om din nya eldstad med #elda och #vinndineldstad, och taggar samtidigt en vän som du vill mysa framför brasan med.
  • Motivera varför just du ska vinna tillbaka pengarna för din nya eldstad.
  • Posta ditt inlägg senast den 12 oktober på ditt Facebook och/eller Instagramkonto.

Viktigt! För att vi ska kunna se ditt bidrag krävs ett offentligt inlägg på Facebook och öppen profil på Instagram!

Fyll i följande och maila oss

Maila nedanstående uppgifter till info@eldabutiken.se senast 12 oktober 2018.

  • Fullständigt namn och adress som ordern är registrerad på
  • Ordernummer/kundnummer
  • Namnet på det sociala mediekonto som du tävlat med
  • Inlägget (bilden eller filmen) du tävlar med och motivering.

* Vinsten innefattar endast materialkostnaden för eldstaden (ej arbetskostnad, frakt, montage, skorsten eller andra tillbehör). Samtliga skatter och avgifter betalas av vinnaren.

Allmänna villkor

Denna tävling arrangeras av Eldabutiken i Sverige AB. När du skickar in ditt bidrag i tävlingen godkänner du samtliga regler och villkor. Du godkänner även att Eldabutiken skickar erbjudande till dig i form av nyhetsbrev, kampanjtidning och utskick. När dina bilder läggs upp i tävlingen ger du Eldabutiken rätt att använda ditt material i marknadsföringssyfte i företagets mediekanaler. Ditt tävlingsbidrag kan komma att figurera i kampanjtidningen. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden eller överlåtas. Samtliga skatter och avgifter betalas av vinnaren. Tävlingen ”Vinn din eldstad” avgörs av en jury där beslutet inte kan överklagas. Ditt tävlingsbidrag måste vara Eldabutiken tillhanda senast 12 oktober 2018.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Aktuella kampanjer

fr. 22 900kr

fr. 20 900kr

Gäller t.o.m 1/3 -19

fr. 23 900kr

fr. 21 900kr

Gäller t.o.m 1/3 -19

fr. 26 900kr

fr. 24 900kr

Gäller t.o.m 1/3 -19

#eldastilguide

Rätt eldstad till
rätt hus och stil

Idag finns det många olika trender, produkter och inredningsstilar att välja mellan för den som vill skaffa en eldstad. Tillsammans med Eldabutikernas rådgivare och Eldas Stilguide är det enklare att få en eldstad som passar just er bostad och stil. Vi har 6 olika inredningsstilar med bra stilkombinationer med olika eldstäder.

Sveriges bredaste sortiment

Jøtul

Gjutjärnseldstäder med senaste förbränningstekniken och stort miljöfokus

Läs mer

Made for Scandinavia

Det finns få länder som har samma bredd i årstiderna som vi har här i Skandinavien. Och visst är det väl en härlig grej? Vi går nu in i hösten med dess friska luft och sprakande färger. Det börjar äntligen bli dags att krypa in och sitta vid brasan och bara mysa och umgås.

ME - Ett personligt designkoncept

Vi tog fram några crazy stommar till Me med glasfot och takhängt exempel som Stian gillade. Vi ville utmana branschen lite och dra den mot arkitektur eller möbeldesign som är lite mer vågat.

Läs mer

@eldabutiken

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.