#Våreld

Kampanjveckor

Äntligen Vår! Mellan 15 april - 15 maj gör vi stuglivet lite enklare.

Vi har valt ut eldstäder som passar i mindre utrymmen, de som ger snabbt värme när man kommer fram till stugan efter att den stått tom. Vi har den som stöttar med kokplatta om stugan ligger så att man vet att det blir strömavbrott då och då. Och vi har bland annat valt en ute-eldstad för trädgården som premie där man kan grilla marshmallows och den nyfiskade öringen.

Köper du någon utav våra utvalda kampanjprodukter (se utvalda produkter nedan) under perioden 15 april – 15 maj 2019 ingår en premie utan extra kostnad. Välj mellan någon av dessa tre premier.

Läs mer om Jötul Terrazza
Läs mer om Planika Simple Commerce

* Gäller vid köp av utvalda kampanjeldstader under perioden 15 april – 15 maj 2019. Lägg till komplett skorstenspaket och installation. För mer information om avbetalningslösningar kontakta din Eldabutik. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

#eldastilguide

Rätt eldstad till
rätt hus och stil

Idag finns det många olika trender, produkter och inredningsstilar att välja mellan för den som vill skaffa en eldstad. Tillsammans med Eldabutikernas rådgivare och Eldas Stilguide är det enklare att få en eldstad som passar just er bostad och stil. Vi har 6 olika inredningsstilar med bra stilkombinationer med olika eldstäder.

Sveriges bredaste sortiment

Jøtul

Gjutjärnseldstäder med senaste förbränningstekniken och stort miljöfokus

Läs mer

Äntligen vår!

Efter en lång och mörk period är längtan som störst efter våren. Med vårkänslorna bubblande i kroppen är det dags att ta tag i det sköna utelivet.

ME - Ett personligt designkoncept

Vi tog fram några crazy stommar till Me med glasfot och takhängt exempel som Stian gillade. Vi ville utmana branschen lite och dra den mot arkitektur eller möbeldesign som är lite mer vågat.

Läs mer

@eldabutiken

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.