Facebook tag Hoppa till innehåll

20 år av samvaro och tradition i svenska hem.

Under 20 år har vi bidragit till samvaro och tradition i svenska hem. Vi har inspirerat, levererat och installerat harmoni, atmosfär och värme och det skall vi fortsätta med, minst lika länge till. Vår eld är den största i Sverige.

Välj din lokala Eldabutik

Julklappstips!

WESTBOLYKTAN
– EN TIDLÖS JULKLAPP!

Westbo oljelykta är en klassisk, rustik lykta av gjutjärn som har en behaglig och levande låga. Lyktan passar utmärkt att ställa vid grinden eller längs gången fram till dörren. Westbolyktan har anor som sträcker sig långt tillbaks i tiden. Denna typ av lykta användes bl.a. av rallarna då de byggde och inspekterade tågrälsen i nattens mörker.

OMVANDLA KOMPISTRÄFFEN
TILL EN GRILLKVÄLL!

TermaTech Beer Box är en dryckesbärare, eldstad och grill i ett. Fyll boxen med förfriskningar med för att sedan omvandla den till en eldstad och grill.

NYHET! LOHBERGER –
VEDSPISARNAS ROLLS-ROYCE NU HOS ELDA.

Lohberger som startade 1925 med att tillverka köksutrustning, är idag marknadsledare i Europa med sina köksspisar och kökspannor. Med tillverkning i Österrike kombineras den modernaste laserteknologin med traditionellt hantverk.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.