Installerat & Klart

Enklare och tryggare blir det inte att köpa ny eldstad

Installerat och Klart! är ett erbjudande till dig som vill köpa och installera en ny eldstad, slippa krånglet med att hantera olika aktörer utan föredrar enkelheten och tryggheten med bara 1 kontaktperson, 1 helhetslösning och bara 1 faktura. Självklart har vi certifierade installatörer och erbjuder alltid en förmånlig finansiering via Santander.
  • Vi hjälper dig göra verklighet av dina idéer om en eldstad hemma. Installerat och klart! erbjuder ett kostnadsfritt hembesök vid behov där ni får rådgivning kring placering, produkt och installation och andra tips.
  • Du får en offert för komplett arbete. Vi förser er med dokumentation om er eldstad och är behjälpliga med bygganmälan till kommunen.
  • Om du redan har en befintlig eldstad hjälper vi naturligtvis till med att plocka bort den om så önskas och tar med oss den till återvinning.
  • Vi gör en komplett installation av vald eldstad, skorsten och den taksäkerhet som krävs. Självklart tar vi hand om allt överblivet emballage.
  • Avslutningsvis ser vi till att ni kommer i kontakt med eller bokar godkänd skorstensfejare för besiktning och godkännande av hela installationen.

Detta är vårt jobb och vi gör det dagligen – året om – och våra certifierade eldstadsinstallatörer vet hur det ska göras. Det ska vara enkelt och tryggt för dig. Du vet innan du slutligen bestämt dig hur mycket det kommer att kosta.

Installerat och Klart! visar tydligt på vad våra eldstäder kostar med skorsten, komplett installation, taksäkerhet mm. i vanligt förekommande fall.

Enklare och tryggare blir det inte att köpa en ny eldstad.

Villkor Installerat och Klart! 

Ingår: 

Installation av kamin och skorsten enligt nedan specifikation 

– Resa (en väg): max 5 mil 

– Förbrukningsmaterial 

– Servicebil & miljöavgift ingår 

– Skorsten: Material 4,5 meter rak toppmonterad stålskorsten, fyrkantig   takhuv (max 1200mm, i standardfärg)

– Taksäkerhet: 20 steg + glidskydd (på panntak) 

– Eldstadsplan

– Hjälp med Bygganmälan 

Ingår ej: 

– Tilluft 

– Avgift Bygganmälan 

– Avgift Besiktning 

– Ev. Bortforsling/Nermontering gammal eldstad 

Hitta din favorit

Har du inte hittat din favorit än? Prova vår stilguide, läs om olika typer av eldstäder eller leta direkt i vårt sortiment.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Nyheter

fr. 29 990kr

fr. 27 490kr

Gäller t.o.m 3/11 -19

fr. 20 900kr

fr. 18 900kr

Gäller t.o.m 6/11 -19

#eldastilguide

Rätt eldstad till
rätt hus och stil

Idag finns det många olika trender, produkter och inredningsstilar att välja mellan för den som vill skaffa en eldstad. Tillsammans med Eldabutikernas rådgivare och Eldas Stilguide är det enklare att få en eldstad som passar just er bostad och stil. Vi har 6 olika inredningsstilar med bra stilkombinationer med olika eldstäder.

Sveriges bredaste sortiment

Jøtul

Gjutjärnseldstäder med senaste förbränningstekniken och stort miljöfokus

Se filmen

Låt skorstenen bli kronan på verket

Vi har träffat Näldens Värmeindustri som i över 100 år och 4 generationer har tillverkat plåtprodukter och på senare år fokuserat på modulbaserade ventilationssystem.

Se filmen

ME - Ett personligt designkoncept

Vi tog fram några crazy stommar till Me med glasfot och takhängt exempel som Stian gillade. Vi ville utmana branschen lite och dra den mot arkitektur eller möbeldesign som är lite mer vågat.

Se filmen

Annelie älskar inredning, bra prestanda och grym kvalitet

Läs om Annelie och hennes erfarenheter av att anlita Eldabutiken.

Se filmen

@eldabutiken

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.