Facebook tag Hoppa till innehåll
Installerat & Klart

Enklare och tryggare blir det inte att köpa ny eldstad

Installerat och Klart! är ett erbjudande till dig som vill köpa och installera en ny eldstad, slippa krånglet med att hantera olika aktörer utan föredrar enkelheten och tryggheten med bara 1 kontaktperson, 1 helhetslösning och bara 1 faktura. Självklart har vi certifierade installatörer och erbjuder alltid en förmånlig finansiering via Santander.
  • Vi hjälper dig göra verklighet av dina idéer om en eldstad hemma. Installerat och klart! erbjuder hembesök vid behov där ni får rådgivning kring placering, produkt och installation och andra tips.
  • Du får en offert för komplett arbete. Vi förser er med dokumentation om er eldstad och är behjälpliga med bygganmälan till kommunen.
  • Om du redan har en befintlig eldstad hjälper vi naturligtvis till med att plocka bort den om så önskas och tar med oss den till återvinning.
  • Vi gör en komplett installation av vald eldstad, skorsten och den taksäkerhet som krävs. Självklart tar vi hand om allt överblivet emballage.
  • Avslutningsvis ser vi till att ni kommer i kontakt med eller bokar godkänd skorstensfejare för besiktning och godkännande av hela installationen.

Detta är vårt jobb och vi gör det dagligen – året om – och våra certifierade eldstadsinstallatörer vet hur det ska göras. Det ska vara enkelt och tryggt för dig. Du vet innan du slutligen bestämt dig hur mycket det kommer att kosta.

Installerat och Klart! visar tydligt på vad våra eldstäder kostar med skorsten, komplett installation, taksäkerhet mm. i vanligt förekommande fall.

Enklare och tryggare blir det inte att köpa en ny eldstad.

Villkor Installerat och Klart! 

Ingår: 

Installation av kamin och skorsten enligt nedan specifikation 

– Förbrukningsmaterial 

– Skorsten anpassad för panntak: Material 4,5 meter rak toppmonterad stålskorsten,  takhuv (max 1200mm, i standardfärg). 

– Taksäkerhet: 20 steg + glidskydd (på panntak) 

– Eldstadsplan

– Hjälp med Bygganmälan 

Ingår ej: 

– Tilluft 

– Avgift Bygganmälan 

– Avgift Besiktning 

– Ev. Bortforsling/Nermontering gammal eldstad

– Ev. frakt/Resor/Servicebil /Miljöavgift

 

Hitta din favorit

Har du inte hittat din favorit än? Prova vår stilguide, läs om olika typer av eldstäder eller leta direkt i vårt sortiment.

Fråga oss!

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om kaminer, kakelugnar och installationer.