Facebook tag Hoppa till innehåll

Eldabutiken i Stockholm Globen

Med över 200 kaminer, murspisar, kakelugnar och vedspisar uppmonterade och ett stort antal som kan demoeldas så kan du lätt se vilken modell som passar dig. Vi har i vår utställning på 800 m² täckt in större delen av utbudet med märken från Sveriges ledande leverantörer. Låt dig inspireras av en av Sveriges största utställning av vedeldade kaminer. Du hittar oss i Slakthusområdet bredvid Globen.

Kaminer i Stockholm

Ett av Stockholms största showroom för brasvärme i alla dess former. Välkommen till oss i Globen!

Skorstensfri eldning

Vi är experter på alla former av skorstensfri eldning. Nu kan man styra brasan med mobilen! Välkommen in så berättar vi mer.

Certifierade installationer

Alla som arbetar med montering av kamin och skorsten hos oss har genomgått utbildning och blivit certifierade. Känn dig trygg!

Certifierad installatör

Som första och enda organisation i branschen har våra installatörer en yrkescertifiering.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Lokala erbjudanden

kr

kr

kr

Play ikon

Jøtul

Gjutjärnseldstäder med senaste förbränningstekniken och stort miljöfokus

Se filmen
Play ikon

Låt skorstenen bli kronan på verket

Vi har träffat Näldens Värmeindustri som i över 100 år och 4 generationer har tillverkat plåtprodukter och på senare år fokuserat på modulbaserade ventilationssystem.

Se filmen
Play ikon

ME - Ett personligt designkoncept

Vi tog fram några crazy stommar till Me med glasfot och takhängt exempel som Stian gillade. Vi ville utmana branschen lite och dra den mot arkitektur eller möbeldesign som är lite mer vågat.

Se filmen
Play ikon

Annelie älskar inredning, bra prestanda och grym kvalitet

Läs om Annelie och hennes erfarenheter av att anlita Eldabutiken.

Se filmen