Facebook tag Hoppa till innehåll

Eldabutiken i Linköping

Didriksons Brasvärme är ett familjeföretag som i generationer har arbetat med eldstäder för att sprida ljus och värme. Vi jobbar uteslutande med produkter och leverantörer som håller den höga kvalité och säkerhet som vi själva eftersträvar. Det gör vi för att ni som kund ska vara helt och hållet nöjd med er nya investering i många år framöver. Vi ser det som en självklarhet att finnas med er hela vägen i er nya investering. Initialt kommer vi hem till er för att tillsammans titta på era möjligheter och önskemål. Redan då får ni ett fast pris och hjälp med övriga praktiska bitar (såsom myndighetskontakt). Vi vill erbjuda våra kunder 100 % kvalité och vi har därför våra egna hantverkare vid montering och murning. När produkten är färdiginstallerad säkerställer vi att det är rent och snyggt samt att inget skräp blir kvar. I samband med färdigställandet bokar vi en besiktning, som görs av en sotare samt erbjuder en genomgång av produkten om så önskas. Det som återstår för er del är bara att tända upp och njuta.

För oss är inget projekt för stort eller för litet. Bland våra kunder finner man mestadels privatpersoner men även byggföretag, husleverantörer, bostadsrättföreningar samt hantverkare. Vi levererar och monterar nya kaminer, kakelugnar, spiskassetter, bakugnar, grillar, rökgasfläktar, skorstenar i stål och prefab betong eller tegel. Vi har stor erfarenhet av att renovera gamla kakelugnar, skorstenar med rör eller glidgjutning och murar öppna spisar. Kort och gott det mesta som hör vedeldning till.

Vår butik finns på Floragatan i Linköping med ett hundratal eldstäder för demonstration, här finner ni även vårt lager och kontor.

Mycket varmt välkomna!

Önskar Mikael med personal

Didriksons Brasvärme

Didriksons Brasvärme är ett familjeföretag som i generationer har arbetat med eldstäder för att sprida ljus och värme.

Inspiration

Här får du tips och idéer på hur du kan placera en braskamin i ditt hem och inspireras av olika modeller och lösningar.

Produkter

Vi har Sveriges bredaste sortiment från alla ledande leverantörer av eldstäder, skorstenar och tillbehör.

Fråga oss

Vi har kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hör av dig till oss med alla dina frågor om eldstäder och installationer.

Gratis hembesök
av rådgivare

Vi bjuder på ett första hembesök där vi rätar ut alla frågetecken och ger dig tips och råd vid val av rum, plats och modell. Du får också en offert på lämplig modell och installationsarbetet.

Vi som jobbar i butiken

Mikael Didrikson

Ägare

mikael.didrikson@eldabutiken.se

Stärkelsefabriken - ett unikt husprojekt

Läs om hur Gustav förvandlar stärkelsefabriken till sitt drömhem

Läs mer

Villa Bolin

Inredningsarkitekten Hanna Bolin skapade en eldstad som är hemmets mittpunkt med vackra material som tål att nötas. Läs om Hanna och hennes erfarenheter av att anlita Elda.

Läs mer
Play ikon

Gabriel kakelugnar

Vi besöker Gabriel Kakelugnar - ett hantverk med både traditionell och modern design.

Se filmen

DRU

Med trygghet och hållbarhet i fokus. DRU:s exportchef Joost Aldus berättar om fördelarna med gaseldstäder.

Läs mer